Esthers akter

Att vara korrekt och taktfull när det gäller bakdelar är en konstart som kräver diplomati och rätt glimt i ögonvrån. Ändå blir det så fel ibland. Däremot är det uppenbarligen så att när det gäller båtar så är det tillåtet att ta ut svängarna.

Titta bara på Esthers akter! Äntligen en bakdel man kan betrakta hur länge som helst, kanske även med en sträng saliv som letar sig fram ur mungipan. Och helt utan att någon misstycker eller börjar spekulera om ens psyke och läggning. Nåja, kanske inte riktigt alla förstår det här med somligas beundran över en välformad mahognyyta. Men det finns i alla fall ingen som tar illa upp….

Esther är en 24 fots skönhet tillverkad av anrika Hackercraft. Förutom helläckra träytor så är hon välrustad under motorluckan också, en 454 kubiktums V-8 bjuder både på fart och ljudupplevelser. Toppfarten lär ligga på 45 knop. Hon står i hallen vid en av stadens båtaffärer och väntar på att någon skall hosta upp sådär 60000 euro.

Själv är jag inte så väl rustad när det gäller ekonomin att Esther någonsin skulle bli min. Men jag fick tillåtelse att fotografera skönheten. Bilderna får vara inspiration när projektbåten Faderullan kommer så långt i sin utveckling att jag börjar jobba med ytor och inredning.

Annonser

2 reaktioner på ”Esthers akter

  1. Oj-oj! Där har du målsättning som heter duga! Att få faderullan att se ut som Esther!
    Min hustru konstaterade, att om Ether fryser fast någon höst, så får man konstatera att ”Frosten Berövade Esthers Akter Dess Gestalt” (något modifierad musikteoriramsa). Med tanke på hur vacker ifrågavarande akter är, skall vi hoppas att Esther blir bättre omhändertagen än så!

    • Att få Faderullan att ens komma i närheten av Esthers kvalitet och utstålning är nog inte min målsättning. Då skall nog råmaterialet vara något helt annat. Men lite idéer och inspiration får hon bjuda på.
      Tror nog att det skall vara en ganska excentrisk ägare för att först nysa upp sextiotusen €uro och sedan utsätta Ester för en infrusen tillvaro 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s