Mörker och väta

Det är inte lockande med utomhusaktiviteter för närvarande. På sistone har morgonpromenaden sakta förskjutits och blivit förmiddagspromenad i stället. Att ta med sig hunden, en bichon frisé är dödfött. Hon trivs inte i väta, det blir som att dra en släde på grus. När hon gjort det som små hundar gör bäst börjar hon spjärna emot och sträva bakåt med soffan i det varma torra vardagsrummet som destination. Som den empatiske man jag är brukar jag gå hem med henne för att ta ny fart och gå min länk förutan husdjur.

Utsikten från köksfönstret uppmuntrar till en dag med inomhusaktiviteter.

Jag får väl skriva lite och fixa med dotterns dator, hon påstår att den blivit långsam och seg. Jag samlade ihop lite komponenter som skall in i en liten trevlig gammal datorlåda. Detta är av brådskande natur emedan hon om kvällarna ockuperar min skrivhörna och belamrar skrivbordet med allehanda prylar som hör en tonårstjejs liv till. Och det är ju inte inspirerade när man skall skriva något så manligt som en saga om en häxa…

Annonser

2 reaktioner på ”Mörker och väta

  1. Håller med dig angående utevistelse i mörker och väta. Hade problem med firmans ena bil och vi var flera chaufförer som klagade på dålig belysning av bilen. Bilen hade just varit på service och allt borde vara fixat, men så uppdagades det att lamporna monterats fel väg, båda två. Det borde ju inte gå, men någon hade med våld trängt fast lamporna i sockeln, varefter det tog 3 timmar att få dem loss. Äntligen började det synas lite i mörkret efter det ingreppet. Förresten, försök få med några troll av den manliga sorten, så blir det en manlig saga.

    • Tydligen hade någon lite opraktisk praktikant monterat lamporna 🙂
      Har faktiskt inte fått in något troll i historien ännu, men en bäver som heter Rune står för det maskulina hittills…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s