Knutpatriotism?

Fortsätter min serie ”sunkiga foton tagna i kaamosmörkret”. Inte mitt bästa foto någonsin, men så blir det när man skall fotografera vägskyltar på väg hem från en afton som präglats av salongsmässigt avklingande nykterhet. Någon har satt en blinkande lampa på Västervik-skylten. Samma manöver är gjord också på skylten i andra infarten till vår kära ort. Blinklamporna har suttit på plats en längre tid reda vilket tyder på att någon förser lamporna med nya batterier när så behövs. Det kan ju vara så att det är en knutpatriotisk gärning för att berätta att man nu lämnar förorten Gerby och inträder i de privilegierades by. Eller så är det någon förortsbo som anser att en varning är på plats. Hur som helst tar jag det hela som att det är gjort med glimten i ögat.

vastervik

Annonser

2 reaktioner på ”Knutpatriotism?

  1. Förlåt en yngling, men jag har svårigheter att hitta i mörkret. Hela sidan är svart, med tre spalter. Om det är meningen skall jag hämta en ficklampa och jobba vidare 🙂 Eller är det ett virus som varit framme så här i höstmörkret? Skämt åsido har du ändrat inställningar på din blogg?

    • Nej, något virus från mörkare trakter är det inte fråga om. Jag satt och provade olika utseenden på min blogg, klickade i misstag på ”godkänn” och så fick bloggen denna lite dystra dräkt. I samma ögonblick fick jag annat för mig, skall dock försöka återställa det hela med det snaraste 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s