Dagens outfit

Har tillsammans med den gode Oops ( http://posshill.wordpress.com/2014/09/23/modet-flyttar-ut-till-snickarboden/ ) kommit fram till att om man skall vara något i blogosfären så är det mat- och modebloggande som gäller. Som ett första steg i målet att få upp dagliga läsarantalet till minst tvåsiffriga tal inleds härmed min oregelbundna modeblogg. Jag har kollat in modebloggar, de innehåller alltid en selfie*

mode

Sedan gäller det att berätta så mycket som möjligt om sviden:

Den manligt orakade mannen (har kollat hur det skall vara på Dressman-reklamerna) på bilden bär en fleece från Schneider-Electric och är tillverkad av Helly-hansen. Träspånen som kan skönjas i textilen kommer från Puukeskus och är stänkta på plats med hjälp av en laddbar handcirkelsåg från Ryobi. Byxorna är äkta Blåkläder från K-rauta uppehållna av ett bälte från Snickers. De dekorativa färgfläckarna är spår av Hempels High Gloss från  Fantoy nedanför viadukten. Jalas-skorna är inköpta på Agrimarket i Jalasjärvi. Det hela kröns av en svetsarmössa från Esab. Klockan som glänser på armen är en Slazenger.

Fordonet som stöder upp hela härligheten är en Fiat Scudo inköpt på Takakujan Pojat (eller vad nu den buskbilhandlaren hette) i Lempäälä. Den skall nu få uppleva en liten service emedan generatorn från anrika Valeo vägrar ge ifrån sig ström om den inte roterar med minst 4000 varv per minut.

* Självbild, övers. anm.

Annonser

7 reaktioner på ”Dagens outfit

  1. Nu börjar det likna något. Kanske vi börjar skapa en ny trend bland bloggarna. Modet i snickarboden, på catwalk i garaget, eller designa egna svetsarmössor.

  2. Hejsan, jag brukar inte följa modebloggar men nu blir jag riktigt intresserad. Det ser mycket bra ut med den lutande ställningen mot ett utmärkt bilmärke 😉

  3. Det fungerade faktiskt! Efter lite marknadsföring på ett annat socialt medium trefaldigades besökarantalet 🙂
    Nu väntar jag bara på att företagen skall ställa sig i kö för oerhörda mängder produktplacering…

  4. Det ser ju riktigt snyggt ut. Hade det inte varit för den gula mössan hade jag trott att du var sotare. Inget dåligt yrke det heller men nu vet jag att du sysslar med volt och ampere.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s