Pysselhörnan

Har man inget att skriva om så kan man ju alltid mixtra med olika teman på sin blogg. Men kanske är det så att det här med att skriva eller inte bara är ett sinnestillstånd? Somliga bloggare orkar hålla på år ut och år in. Vad tycks om denna stil? Själv tycker jag att den här modellen där man ser bara de första raderna av inläggen ger bra överblick om man är så lagd att man vill titta bakåt.

I alla bloggskolor sägs det att det är viktigt med bilder. Man borde alltså ta bilder. Eller återanvända något gammalt…

skuggor

Säg hej till fotografen!

Annonser

3 reaktioner på ”Pysselhörnan

  1. Hej till fotografen!
    Då jag i min ungdom, eller kanske barndom, läste fotoböcker, var en av grundreglerna att man skall se till att ens egen skugga inte syns på bilder tagna i medljus. I det här fallet är ju avvikandet från denna regel enastående fenomenalt skojig!

  2. Hej till fotografen från en superaktiv bloggare. Numera blir det varje månad något inlägg mot att man tidigare endast hade 3-4 per vecka. Inspirationen är lite varierande men djupt inrotad i pannloben någonstans. Hade planerat ett inlägg till förra veckan, men torde kanske bli av denna vecka istället. Sant att bilden säger mer än tusen ord, men ofta blir det sagt flera tusen ord innan man hunnit ta en bra bild. Vi kör väl vidare med inlägg och kommentarer som tidigare. Ha det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s